На даний час ціни, наявність, доставка на нашому сайті можуть не відповідати дійсності, просимо уточнювати за вказаним на сайті номером телефону

Водостоки від Гамрат. В чому їх переваги?

Категорії

Водостоки GAMRAT стали дуже популярні за останні роки. Польська компанія вже більше 25 років займається випуском водостічних систем під різні кліматичні умови і регіони. При виробництві дотримані всі міжнародні стандарти якості. Системи Гамрат сертифіковані і отримали акредитацію Польської державної акредитаційної комісії PCA. А також – аналогічних організацій Німеччини та Англії. Компанія ставить перед собою завдання випускати якісну, але в той же час максимально екологічну і безпечну продукцію.

Залежно від типорозміру труб і жолобів, водостоки Гамрат, які ви можете придбати у нас в Onlinebud, використовуються для навісів, альтанок, балконів, гаражів, приватних будинків і котеджів, мансардних дахів, малоповерхових і багатоповерхових будинків, складів, торгових, промислових і складських об'єктів, промислових і комерційних будівель будь-якого розміру.

Водостічні системи Гамрат з ПВХ

Найпопулярніша серія продукції Гамрат – водостоки з PVC-U, які ідеально підходять для мінливих і важких кліматичних умов. Їх головні переваги такі:

  • ПВХ використовується в будівництві вже кілька десятиліть, і до сих пір немає кращого аналога. Матеріал повністю стійкий до корозії, атмосферних факторів і агресивних зовнішніх впливів.
  • Водостічні системи з ПВХ зберігають всі свої характеристики і переваги і в мороз, і в спеку.
  • Труби відразу випускаються в декількох основних кольорах, так що їх не потрібно фарбувати. Можна відразу підібрати варіант під свій проект.
  • Водостоки Гамрат спроектовані так, щоб їх було дуже легко і швидко монтувати.
  • Фірмовий поглиблений жолоб забезпечує високу пропускну здатність. При цьому конструкція залишається жорсткою і міцною.
  • Для монтажу жолобів використовуються спеціальні хомути з того ж матеріалу, стійкого до механічних навантажень. Системі не страшні бурульки та мокрий сніг.
  • Всі елементи для водостоку легко транспортувати і зберігати.

Водостічні системи Gamrat Magnat з акрилового пластику

Ще одна популярна серія відсотків Гамрат – система Magnat з акрилового пластику. І ось його переваги:

  • Підвищена стійкість до ультрафіолету;
  • Висока міцність за рахунок металізованих частинок;
  • Посилені кутові з'єднання унікальної форми;
  • Стійкість до екстремальних температур повітря, мокрому снігу і навіть кислотних дощів;
  • Параболічний жолоб з ідеально гладкою поверхнею і спеціальним відбортуванням для міцності і високої пропускної здатності;
  • Наявність декількох відтінків і стійкість кольору.

Сталеві водостоки Gamrat StalGam

Спеціалізована серія використовується там, де потрібна підвищена міцність і експлуатаційний термін. Водостоки зроблені з високоякісної шведської сталі з двостороннім покриттям. Вони елегантно виглядають, повністю екологічні і роками зберігають свої характеристики. На листову сталь наноситься вісім шарів, які захищають її від атмосферних впливів.

З'єднання з засувкою замість зварювання істотно спрощує монтажні роботи. Виробник дає 30 років гарантії від наскрізних корозійних пошкоджень. Жорстка сталь максимально стійка до пошкоджень і деформацій. Водостоки Gamrat StalGam використовуються в багатоповерховому будівництві і для великих промислових або комерційних об'єктів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину